Kompetencer

Himmelblaa har forskellige varer på hylderne fra grafisk design til annoncering og tekstforfatning. Vi er din leverandør, når du har brug for en specialist udefra til at puste liv i jeres egne ideer eller til at komme med nye input til design og indhold i jeres markedsføring, både online og offline.

Tryksager

Der findes et utal af muligheder i tryksagernes verden. Har du ikke bestilt flere forskellige tryksager, end du har spist take away, så har du endnu mange muligheder for at gøre dine tryksager til noget særligt. Himmelblaa udfører alle former for grafisk design såsom visitkort, brochurer, direct mail, magasiner m.m.

Hjemmeside

Uanset hvor pålidelig din virksomhed er, så vil hjemmesidens design næsten altid overdøve dine ord. Himmelblaa laver flotte, professionelle hjemmesider, som tiltaler netop jeres målgruppe, og som tager højde for de tekniske retningslinjer fra Google. Du kan ikke nøjes med en enten-eller-løsning!

Sociale medier

Hov, poster du noget på Facebook i dag? Er jeres strategi på sociale medier præget af tilfældigheder og stille perioder? Med en social mediestrategi fra Himmelblaa får I et strømlinet feed på Instagram og Facebook i et lækkert design, så jeres sociale medier understøtter kunderejsen og salget i jeres virksomhed.

Tekstforfatning

Tekstforfatning er en disciplin, som både kan få mennesker til at krumme tæer og smelte hjerter, og det skal du udnytte i din forretning. Med input fra jer kan Himmelblaa skrive on-brand tekster til jeres hjemmeside med en tone-of-voice, som passer til jeres produktunivers og kunderejse.

Grafisk design

Katjiing! Det var lyden at en kunde, det puttede penge i kassen. Det grafiske design afslører mere om jeres virksomhed, end I tror! Design, farver og layout afkodes ubevidst, og måden hvorpå din virksomhed fremstår rent visuelt kan være afgørende for, om kunden klikker “køb nu” eller på det lille røde kryds.

Markedsførings-
strategi

En god markedsføringsstrategi kan starte med et flot logo og et originalt slogan, men en markedsføringsstrategi er meget mere end det. Sporadisk markedsføring giver sporadiske og uregelmæssige resultater. En markedsføringsstrategi er derimod jeres plan til succes!

Annoncering

Eh… Hvorfor ser jeg denne annonce? Tænker du nogle gange sådan, når du ser annoncer på Facebook, linkedIn eller Instagram? Det er et meget godt eksempel på, at målretningen af annoncen ikke er opsat hensigtsmæssigt. Himmelblaa laver annoncer i lækre designs og målretter dem til jeres potentielle kunder.

Nyhedsbreve

Er der nogen, der gider at læse nyhedsbreve i det 21. århundrede? Altså nyhedsbreve hvor du taler om din virksomhed og dine produkter – for at sælge. Ja! Det er der rigtig mange mennesker, der gider. Undersøgelser viser at virksomheder opnår en ROI på helt op til 42:1 med nyhedsbreve.

Klar til at blive imponeret?

NORDIC Seaplanes

NORDIC Seaplanes flyver tidsbevidste kunder fra Aarhus til København og omvendt på blot 45 minutter. Dit møde i København eller Aarhus er derfor kun 45 minutter væk, hvis du befinder dig i en af de to byer. Til det lige-til og attraktive budskab layouter Himmelblaa Magasinet 45 MIN.

ADmire

ADmire er et IT-service- og løsningshus, som leverer service og rådgivning, indenfor alle former for IT i store virksomheder og kommuner. At levere IT-løsninger er en tillidssag, og derfor er det afgørende for ADmire at fremstå professionel og troværdig med en strømlinet visuel profil.

Viking motorcycle tour

VMCT arrangerer drømmerejser til USA på  Mortorcykler. Eftersom man ikke rejser tværs over Atlanten med mennesker, men ikke stoler på, så er det vigtigt for VMCT at fremstå både som fantastiske tour guider og en troværdig leverandør af rejser.

OnlineOsteo

OnlineOsteo udbyder online kurser til gravide og nybagte forældre. Her guides forældrene igennem, hvordan de selv kan hjælpe deres babyer hjemme i trygge omgivelse og lindre graviditetsgener hos mor både før og efter fødslen.