Får din virksomhed det fulde udbytte af sin hjemmeside?

Med denne guide får du hurtigt et indtryk af, om din virksomhed får det fulde udbytte af sin hjemmeside, eller om der er plads til forbedringer.  Få tilsendt tjeklisten eller download den med det samme i bunden af siden.

Gennemgå denne tjekliste for at danne dig et overblik over din hjemmesides performance. Det tager ca. 15 minutter, og bagefter står du med en komplet performance rapport, du pænt kan lægge på din chefs bord.

Lær, hvordan du tester og vurderer din hjemmesides performance ligesom et professionelt webbureau

Kan du svare på spørgsmål såsom, om hele virksomhedens hjemmeside er indekseret af Google, hvor mange besøgende der er på siden, og hvor lang tid siden tager om at loade? Det er helt centrale spørgsmål med hensyn til at vurdere din hjemmesides performance.

I tjeklisten lærer du at teste og vurdere de parametre, som et professionelt webbureau vurderer hjemmesider ud fra. Og med listen i hånden kan du på ca. 15 min lave en professionel vurdering af din virksomheds hjemmeside.

Why fix it, if it ain’t broken

Vurdér på et professionelt grundlag, om du bør lave ændringer på hjemmesiden

Der er ingen grund til at lave ændringer bare for ændringernes skyld. Vi giver altid vores kunder en ærlig vurdering af deres hjemmeside. Nogle gange er ændringer overflødige! Det kan du kun vurdere på et velfunderet grundlag. Tjeklisten er din guide til at komme “hele vejen rundt” om virksomhedens hjemmeside, så du ikke glemmer noget.

Få en komplet performance rapport, som du kan aflevere til din chef

Markedsføring handler mest af alt om prioriteringer. Både af din tid, andres tid og virksomhedens budget. Få svaret på, om du bør prioritere at lave ændringer på virksomhedens hjemmeside. Bagefter har du en komplet rapport over din hjemmeside performance, som du kan aflevere til din chef. Også hvis du selv er chefen.

Stå med en professionel vurdering af din virksomheds hjemmeside om 15 min.