grafisk design

Katjiing!

Det var lyden af en kunde, det puttede penge i kassen.

Virksomhedens grafiske design afslører mere om jeres virksomhed, end I tror! Design, farver og layout afkodes ubevidst, og måden hvorpå din virksomhed fremstår rent visuelt kan være afgørende for, om kunden klikker “køb nu” eller på det lille røde kryds.

Med andre ord: Fremstår jeres virksomhed uprofessionel eller gammeldags, så skræmmer det helt sikkert mange kunder væk. Er jeres virksomhed hamrende dygtig indenfor jeres felt? Så skal jeres visuelle udtryk selvfølgelig være ligeså gennemført!

Jeres virksomhed har under 1 minut til at gøre et godt visuelt indtryk. Desuden dannes førstehåndsindtrykket næsten udelukkende på baggrund af jeres design, både på hjemmesiden, i en annonce, i en direct mail og i en brochure. Et dårligt design kan med andre ord være stopklodsen for vækst i jeres forretning!

Design af hjemmeside, visitkort, brochurer, direct mails m.m.

Himmelblaa Kommunikation udfører alle former for grafisk design såsom visitkort, brochurer, direct mails, postkort og PowerPoints. Et flot og indbydende design handler ofte om at skære det uvæsentlige fra, så det, der er vigtigt, kan fremstå på en indbydende måde.

Hos os er jeres tryksager i trygge hænder fra første udkast til det færdige print. Vi tilbyder at tage hånd om hele processen for jeres tryksager, så I blot skal beskrive, hvad I ønsker og godkende det endelige resultat. På denne måde sikrer I, at I får tryksager i en flot kvalitet og i de rigtige farver.

Er jeres visuelle identitet en blandet landhandel?

En flot visuel identitet starter med en stilsikker designguide, som viser hvilke farver, fonte, logoer og grafik, der skal indgå i jeres visuelle kommunikation. På denne måde sikrer I, at jeres virksomhed altid fremstår professionel og genkendelig, uanset på hvilken platform jeres potentielle kunder møder jer.

En blandet landhandel af fonte, farver og grafik giver et rodet og uprofessionelt indtryk af jeres virksomhed, og det kan påvirke jeres performance på alle platforme og medier, både online og offline. Det visuelle indtryk har dermed en afsmittende effekt på, hvorvidt jeres virksomhed fremstår troværdig og tillidsvækkende – og det er afgørende faktorer for, om jeres potentielle kunder bliver til betalende kunder.

Et uprofessionelt visuelt udtryk efterlader helt automatisk et uprofessionelt indtryk af jeres virksomhed. Det er en skam, når I helt sikkert arbejder hårdt for at kunne tilbyde jeres kunder skarpe produkter eller serviceydelser.

Skal jeres virksomhed også fremstå stilsikker og professionel?

Særligt for B2B:
Direct mails

Opererer jeres virksomhed på B2B-markedet, så er direct mails ofte et effektivt medie. Imens vores forskellige virtuelle indbakker flyder over med e-mails, så er den fysiske postkasse ude ved vejen ofte et undervurderet touch point. Hér drukner jeres post ikke blandt ligegyldige spam-mails, pågående salgsmails og en vildfaren pop-up. Himmelblaa kommunikation designer og opsætter alt, hvad I skal bruge, for at køre en succesfuld kampagne med direct mails, fra design af konvolut og indhold til koordinering med Post Danmark.

Til grafisk opsætning og koordinering med trykkeriet og Post Danmark skal du typisk beregne 6 uger. Derfor er Direct mail et af de medier, som kræver lidt mere planlægning.

Nu hvor vi taler om design…

Er jeres hjemmeside lavet i et indbydende og brugervenligt design, som understøtter jeres virksomheds målsætninger? Det kan vi også hjælpe med.