Cases

Få en forsmag på, hvad vi synes er flot design ved at se vores cases. Himmelblaas intentioner er at imponere både dig og dine kunder. Hvad venter vi på? Klik her, for at se nogle af vores flotte designs, både online og offline.

NORDIC Seaplanes

NORDIC Seaplanes flyver tidsbevidste kunder fra Aarhus til København og omvendt på blot 45 minutter. Dit møde i København eller Aarhus er derfor kun 45 minutter væk, hvis du befinder dig i en af de to byer.

ADmire

ADmire er et IT-service- og løsningshus, som leverer service og rådgivning, indenfor alle former for IT i store virksomheder og kommuner. At levere IT-løsninger er en tillidssag, og derfor er det afgørende for ADmire at fremstå professionel og troværdig med en strømlinet visuel profil.

Viking
motorcycle tour

Viking Motorcycle Tours arrangerer drømmerejser til USA på Harley Davidson Mortorcykler. Eftersom man ikke rejser tværs over Atlanten med mennesker, men ikke stoler på, så er det vigtigt for Viking Motorcycle Tours at fremstå både som fantastiske tour guider og en troværdig leverandør af rejser til 35.000kr.

OnlineOsteo

OnlineOsteo udbyder online kurser til gravide og nybagte forældre. Her guides forældrene igennem, hvordan de selv kan hjælpe deres babyer hjemme i trygge omgivelse og lindre graviditetsgener hos mor både før og efter fødslen.