Cases

Søger du inspiration til en ny hjemmeside eller et nyt grafisk design? Se Himmelblaas projekter og bliv inspireret. I vores cases får du en smagsprøve på, hvad vi synes er flot design. Himmelblaas intentioner er at imponere både dig og dine kunder. Hvad venter vi på? Klik herunder, for at se nogle af vores flotte designs, både online og offline.

NORDIC Seaplanes

NORDIC Seaplanes flyver tidsbevidste kunder fra Aarhus til København og omvendt på blot 45 minutter. Dit møde i København eller Aarhus er derfor kun 45 minutter væk, hvis du befinder dig i en af de to byer.

ADmire

ADmire er et IT-service- og løsningshus, som leverer service og rådgivning, indenfor alle former for IT i store virksomheder og kommuner. At levere IT-løsninger er en tillidssag, og derfor er det afgørende for ADmire at fremstå professionel og troværdig med en strømlinet visuel profil.

Viking
motorcycle tour

Viking Motorcycle Tours arrangerer drømmerejser til USA på Harley Davidson Mortorcykler. Eftersom man ikke rejser tværs over Atlanten med mennesker, men ikke stoler på, så er det vigtigt for Viking Motorcycle Tours at fremstå både som fantastiske tour guider og en troværdig leverandør af rejser til 35.000kr.

OnlineOsteo

OnlineOsteo udbyder online kurser til gravide og nybagte forældre. Her guides forældrene igennem, hvordan de selv kan hjælpe deres babyer hjemme i trygge omgivelse og lindre graviditetsgener hos mor både før og efter fødslen.

SR Rådgivning forside

SR Rådgivning

SR Rådgivning er en revisionsvirksomhed, som er sat i verden for at gøre en forskel for sine kunder. Det skulle identitet og hjemmeside gerne afspejle, og vi har lagt snittet i en velkendt revisionsæstetik — som alligevel skiller sig lidt ud.

Unisense

Ved hjælp af en teknologisk lugtesang hjælper Unisense med at opklare, hvor lækagen er opstået i et beskadiget kloaksystem. Dermed har Unisense lettet arbejde med at finde utætheder i utallige kloaksystemer.

Flyer til Kvist og Jensen

Kvist og Jensen

Kvist og Jensen er Danmarks 13. største revisionsvirksomhed, og markedsføringen skal dermed repræsentere arbejdet, der bliver udført af virksomhedens 150 ansatte indenfor digital bogføring, revision, virksomhedsrådgivning og digitalisering af administrative processer.

Flex Office Stavtrup

For Flex Office Stavtrup har Himmelblaa designet og opsat en hjemmeside i WordPress, hvor de indbydende kontorpladser, mødelokalerne og det attraktive netværk i huset præsenteres. Den primære call-to-action på sitet er ”book en rundvisning”, som er et essentielt touch-point på kunderejsen.