Eh… Hvorfor ser jeg denne annonce?

Tænker du nogle gange sådan, når du ser annoncer på Facebook? Det er et meget godt eksempel på, at målretningen af annoncen ikke er opsat hensigtsmæssigt.

Når Himmelblaa varetager jeres annoncering på Facebook, Google, LinkedIn eller Instagram, så er det vores fornemmeste opgave at målrette jeres annoncer, så de er relevante for dem, som ser dem. De skal med andre ord tænke: “Hov, det ser interessant ud!”. Vi pakker et skarpt budskab ind i lækkert design og målretter det til dine potentielle kunder, så dine annoncer lander foran næsen på mennesker, som kan se meningen med dit produkt.

Udnyt teknologien i din markedsføring med re-targeting

Annoncering kan indgå på flere stadier i kunderejsen, men en annoncetype, som især er effektiv, er re-targeting. Her målrettes dine annoncer personer, som allerede har vist interesse for dit produkt eller virksomhed ved at besøge din hjemmeside eller interagere med dine annoncer.

For at kunne lave re-targeting annoncering på Instagram og Facebook skal du bruge en Facebook pixel, som er en lille stykke kode, der indsættes på din hjemmeside. Brugerne af sociale medier er flygtige. De bliver ofte afbrudt, når de møder din annonce, fordi de bruger flere medier samtidig eller bliver afbrudt af børnene, kollegaerne eller noget helt fjerde. Derfor skal du ikke gå ud fra, at personer, som har klikket på din annonce uden at købe er uinteresserede i dit produkt. Tværtimod, de har jo netop vist interesse! De blev bare afbrudt. Her er re-targeting et effektivt redskab til at “følge op” på dine kunder, som en disciplineret sælger.  Så går salget ikke i vasken, fordi din kunde blev afbrudt af en vigtig e-mail eller en telefon, der ringede. I Himmelblaa Kommunikation oplever vi, at re-targeting annoncer giver salg fra kun 11kr pr. salg.

Få flere ivrige læsere til dit nyhedsbrev

Yes! Endnu en e-mail fra [indsæt selv dit firmanavn]! 
Drømmer vi ikke alle sammen om, at modtagerne af vores nyhedsbrev tænker sådan, når de får et nyhedsbrev fra os?

Facebook og Instagram er også fantastiske platforme til at tiltrække flere ivrige læsere til dit nyhedsbrev med Lead Ads. Her kan dine potentielle kunder tilmelde sig dit nyhedsbrev uden at skulle forlade den platform, som de møder din annonce på. Det giver en hurtig og ukompliceret oplevelse for brugerne, hvilket resulterer i et minimalt frafald. 

67-94% af danskerne bruger Facebook, imens 12-51% af danskerne bruger Instagram, alt efter hvilken aldersgruppe, man tager udgangspunkt i. Derfor er de sociale medier enormt attraktive annonceringsplatforme, hvor du sandsynligvis også kan ramme din målgruppe, ofte både B2C og B2B.

Markedsføring på LinkedIn

Er jeres produkt først og fremmest aktuelt i en erhvervsmæssig sammenhæng, så kan LinkedIn være den rette annonceringsplatform for jeres produkt, men det kræver altid en nøje vurdering af både jeres målgruppe og produkt at vælge den rette platform. 41% af de 36-55-årige er tilstede på LinkedIn, hvilket gør LinkedIn til den tredje mest brugte platform i denne aldersgruppe efter Facebook og YouTube.

Med LinkedIn Insight Tag installeret på din hjemmeside kan du målrette annoncer til personer, som på forhånd har besøgt din hjemmeside. På denne måde kan du også “følge” op på dine potentielle kunder på LinkedIn, hvis de færdes på LinkedIns professionelle platform.  

Nu hvor vi taler om sociale medier…

Har I så et lækkert og strømlinet feed på Facebook og Instagram, som tiltrækker potentielle kunder?  Det kan vi også hjælpe med.