tryksager

En 3 fløjet folder med soft touch og partiel lak! 

Ja tak, skal den figurskæres? Der findes et utal af muligheder i tryksagernes verden. Har du ikke bestilt flere forskellige tryksager, end du har spist take away, så har du endnu mange muligheder for at gøre dine tryksager til noget særligt.

Ingen forretningsmøder uden udveksling af visitkort. Ingen messer uden uddeling af flyers eller brochurer. Det er ligesom hønen og ægget. Ingen æg uden høns.

For at fremstå professionel og strømlinet i jeres kommunikation er flotte trygsager et must. Medmindre I kun slår jeres folder online, selvfølgelig.

Layout af brochurer, magasiner, flyers m.m.

Himmelblaa udfører alle former for grafisk design såsom visitkort, brochurer, direct mails, postkort og magasiner. Et flot og indbydende design handler ofte om at skære det uvæsentlige fra, så det, der er vigtigt, kan fremstå på en indbydende måde.

Hos os er jeres tryksager i trygge hænder fra første udkast til det færdige print. Vi tilbyder at tage hånd om hele processen for jeres tryksager, så I blot skal beskrive, hvad I ønsker og godkende det endelige resultat. På denne måde sikrer I, at I får tryksager i en flot kvalitet og i de rigtige farver. Vi layouter bl.a. 45 MIN Magazine for NORDIC Seaplanes, med deres velkendte røde farve som går igen i alt deres materiale.

Rustikke. Glansfulde. Farverige.

Hvordan skal jeres tryksager se ud?

Forud for layout og opsætning har vi selvfølgelig brug for input fra jer. Har I allerede en visuel identitet, som I følger til punkt og prikke, følger vi selvfølgelig dén. Uanset, tager vi altid udgangspunkt i jeres ønsker og tanker om layout, opsætning samt valg af farver og grafik.

Søger du inspiration til dit layout?

Har du endnu ikke gjort dig nogle tanker om, hvordan jeres tryksag skal disponeres og layoutes? Himmelblaa er en stærk og erfaren sparringspartner if. layout og grafik. Tøv derfor ikke med at kontakte os, selvom du endnu ikke ved, hvordan jeres tryksag skal se ud.

Skal jeres virksomhed også fremstå stilsikker og professionel?

Løsblad, hæfte eller 3-fløjet?

Tryksager

Flyers // Handouts

En flyer eller et handout understøtter jeres fysiske møde med potentielle kunder eller samarbejdspartnere. Flyers kan også understøtte jeres messestrategi eller andre fysiske møder med jeres målgruppe. Lad ikke et vigtigt touch point gå ubemærket forbi.

Brochurer // Foldere // Hæfter

Med en brochure præsenteres jeres produkter knivskarpt i en lækker kvalitet for det mere kræsne publikum. Imponér med en flot disposition, flotte billeder af jeres produkter samt jeres skarpeste salgsargumenter. 

Magasiner

I dag indprinter den taktile oplevelse af et lækkert magasin sig i bevidstheden hos enhver. Du kan udnytte, at mange virksomheder har valgt det trykte medie fra og dermed efterlader læserne med magasin-sult! Himmelblaa layouter bl.a. 45 MIN Magazine for NORDIC Seaplanes. 

Banner // Plakater

Skal I bruge plakater til en messe eller en kampagne, måske i byens mange busskilte. Et role-up banner, som I nemt kan tage med til præsentationer og foredrag eller mesh-bannere, som vinden ubesværet kan passere igennem? Der er mange muligheder med plakater og bannere. 

Brevpapir // Visitkort

Brevpapir med virksomhedens logo og grafik sætter prikken over i’et når du sender tilbud, faktura eller andre fysiske breve til dine kunder. Efterlad endnu et godt indtryk hos kunderne med et visitkort og stå stærkere i kundernes bevidsthed.

Nu hvor vi taler om tryksager…

Ligger teksterne klar til jeres nye tryksager, eller har I brug for assistance? Himmelblaa kan hjælpe med at skrive indholdet.