Få en flot og hurtig webshop med Shopify

8. november 2021

Skal du have lavet en webshop i et knivskarpt design? Så er Shopify et godt bud!

Har du ikke allerede en hurtig hjemmeside, så er det en stor fordel at lægge din webshop i et system som Shopify, som giver en strømlinet brugeroplevelse med kort load-tid. Når vi handler online, forventer vi en prompte reaktion fra hvert enkelt klik, og det er derfor rigtig godt givet ud at investere i en hurtig platform til din webshop. Enten i form af et hastighedsoptimeret WordPress site med en WooCommerce webshop eller en Shopify webshop. Sidens hastighed er vigtig, fordi en hurtig webshop minimerer antallet af kunder, som falder fra under købsprocessen.

Er din eksisterende hjemmeside langsom og ikke up-to-date, så kan din nye Shopify webshop med fordel erstatte din gamle hjemmeside samtidig med at du får en ny, hurtig og flot webshop.

En Shopify webshop kræver minimal vedligeholdelse

Shopify er en pakkeløsning til din nye webshop. Driften af en Shopify webshop kræver minimalt vedligehold sammenlignet med en WordPress og WooCommerce løsning, hvor plug-ins løbende skal holdes opdateret.

Står du selv for at opdatere plug-ins på dit WordPress site, kan du risikere, at nye opdateringer til dine eksisterende plug-ins ikke er kompatible med dit tema, hvilket kan give unødig nedetid [læs: sort skærm] på dit site. Denne type af udfordringer slipper du (eller din webshopansvarlige) helt for med Shopify. Et minimalt tidsforbrug på vedligehold vil derfor lette din hverdag ved at der er færre løbende opgaver forbundet med din webshop, som ikke generer reel værdi for din forretning.

WordPress webshops er en god løsning for rigtig mange, men hvis du selv skal stå for at lave mere end almindeligt dagligt vedligehold på din webshop end at opdatere produkter og tekster, så skal du påregne noget tid til at lære systemet at kende.

Shopify webshop

Få en strømlinet og gennemprøvet kunderejse med en Shopify webshop

Med Shopify får du et gennemprøvet system. Her er kunderejsen testet og optimeret gennem lang tid. Meget af arbejdet, som sædvanligvis følger med at lave konverteringsoptimering på din webshop og øge antallet af besøgende til kunder, er dermed lavet på forhånd.

Når du vælger en Shopify webshop overlader du i højere grad disse overvejelser til efterfølgende optimeringer til Shopify. Shopify er til dig, som gerne vil koncentrere dig om dine produkter og dit salg fremfor forskellige tekniske eksperimenter og forbedringer i din webshop.

Hurtig og brugervenlig tjek-ud i Shopify

Den nemme og brugervenlige tjek-ud er endnu et plus på kontoen hos Shopify. Her er der ingen slinger i valsen, når dine kunder skal køre dankortet eller deres mastercard igennem kortautomaten – et meget vigtigt element i din nye webshop.

Vælger du at samarbejde med Himmelblaa om din nye webshop, så vejleder vi dig i at vælge den mest passende betalingsløsning. Vi hjælper dig med at få en betalings-gate-way og en indløsningsaftale, så din webshop er klar til dine kunder. Uanset, om dine kunder helst vil betale med MobilePay, Mastercard eller DanKort.

Et andet element, som bidrager til en meget strømlinet kunderejse, er de flotte designs i Shopify. Her kan du, med minimal indsats, opnå et superflot design. Husk at dit webshopdesign alene kan skræmme brugerne væk, hvis det ikke ser indbydende og professionelt ud. Det er altså værd at prioritere, fremfor at lancere en mindre tiltalende webshop i en håndevending.

Få et flot design med en minimal indsats

De mange skabeloner eller templates til Shopify gør det nemt at opnå et flot design på din webshop med en minimal indsats. Med Shopify kan du forvente mindre arbejde med at tilpasse din template end med WordPress. På den anden side vil du måske opleve Shopify som et valg med færre muligheder. Det er et plus for nogen og et minus for andre. Det vigtigste er at vælge den løsning, som passer til dine behov og dit temperament.

Inden du beslutter dig for, om din webshop skal være en Shopify webshop, kan du se live-demonstrationer af de mange flotte templates. På siden kan du filtrere temaerne på baggrund af, hvor mange produkter du har i din kollektion, hvordan din produktside skal fremstå, sitets grundlæggende design og meget mere.

Prøv dig også frem ved at vælge mellem de forskellige typer af navigation samt layouts, som er udviklet med henblik på specifikke brancher. Se de mange flotte designs her.

Himmelblaa tilpasser selvfølgelig temaet, så det passer til jeres visuelle identitet og brand.

En Shopify webshop er mobiloptimeret til fingerspidserne

Det er irriterende at skulle scrolle til højre for at læse hele teksten på en knap, eller at skulle navigere rundt i andre mangelfulde forsøg på mobiloptimering. Denne udfordringer løser Shopify også for dig.

Systemet er mobiloptimeret til fingerspidserne, og vi er endnu aldrig løbet ind i en situation, hvor webshoppen ikke fremstod perfekt på en hvilken-som-helst skærmstørrelse.

Shopify’s back-end er indbydende og intuitiv

Imens dine kunder bruger mest tid ude på din webshop, så vil du sandsynligvis tilbringe mere tid i systemets back-end, når du skal tilføje nye produkter eller nye tekster til din webshop. Her byder Shopify på en særdeles intuitiv og indbydende back-end, som er nem at bruge – også for dig, som har minimal erfaring med at navigere i back-ends.

Når du vælger Shopify, så er back-enden ikke bare en tilfældig opsætning af knapper og funktioner, som er svær at finde rundt i. Udviklerne af Shopify har derimod brugt tid og energi på at lave systemet flot og nemt at anvende. Det gør det let for dig, som ikke har erfaring med webshops, at sætte dig ind i systemet og hurtigt få styr på de funktioner, du skal bruge til dagligt.

Allround hjælp til din nye webshop

Himmelblaa kan med andre ord hjælpe dig fra din første ide til det færdige projekt. Mangler du produkt- og kategoritekster, tekst til blog-indlæg eller andre tekster til din webshop, så kan vi også hjælpe. Læs mere om tekstforfatning.

Er du i tvivl om, hvilket system du skal vælge til din webshop?
Få 30 min. gratis sparring om dit projekt og kom godt fra start med det rigtige system.

Kontakt Himmelblaa på [email protected] eller ring på 3055 9970.

WooCommerce – Det populære system til webshops

WooCommerce – Det populære system til webshops

WooCommerce er verdens mest populære open-source webshop-løsning. Selve platformen er gratis at tilknytte til et WordPress site, og den giver mange muligheder for at tilpasse webshoppen til dine behov og ønsker. Kigger man på anmeldelserne af WooCommerce ser man at...

read more
Strukturér indholdet til din hjemmeside med et sitemap

Strukturér indholdet til din hjemmeside med et sitemap

I denne artikel finder du inspiration til, hvordan du kan lave et sitemap til din hjemmeside. Et sitemap giver dig et overblik over indholdet, og hvordan det skal fordeles på siden og i menustrukturen. En intuitiv og let-overskuelig navigation gør det lettere for dine...

read more
Sådan skriver du en skarp landingside

Sådan skriver du en skarp landingside

En landingside hedder det på nydansk. Det gør ikke forvirringen mindre, at ordet i sig selv er et delvist oversat begreb fra engelsk. Kort fortalt, så er det her dine kunder ”lander” når de klikker sig videre fra en annonce eller et nyhedsbrev. Hér sælger du dit...

read more