Case

Flex Office Stavtrup

I Flex Office Stavtrup kan du finde din foretrukne arbejdsplads i det åbne co-working space eller på et af de indbydende kontorer. Kontorfællesskabet byder på meget mere end en siddeplads i form af en god atmosfære og flotte faciliteter. Her kan lejere både finde samarbejdspartnere, gode relationer og måske endda nye kunder. For Flex Office Stavtrup har Himmelblaa designet og opsat en hjemmeside i WordPress, hvor de indbydende kontorpladser, mødelokalerne og det attraktive netværk i huset præsenteres. Den primære call-to-action på sitet er ”book en rundvisning”, som er et essentielt touch-point på kunderejsen før de besøgende på hjemmesiden bliver til nye lejere. Foruden design og opsætning har Himmelblaa også leveret tekstforfatning til hele hjemmesiden. I teksterne er der lagt vægt på, at Flex Office Stavtrup fremstår professionelt og indbydende men samtidig også som et uformelt og behageligt sted at være.

Hjemmeside

På hjemmesiden præsenteres kontorpladserne, mødelokalerne og det attraktive professionelle netværk i Flex Office Stavtrup med den primære call-to-action ”book en rundvisning”, som er indlejret som fast bund.

Tekstforfatning

Flex Office Stavtrup ønskede at fremstå som et ambitiøst og indbydende kontorfællesskab med et uformelt og professionelt netværk, hvor de andre lejere mest af alt føles som gode kollegaer. Det afspejler sig selvfølgelig i teksterne.

Gösta, Maria og Himmelblaa har på fineste vis kreeret en virkelig lækker hjemmeside til mit kontorfællesskab, Flex Office Stavtrup. Både Gösta og Maria formår, at konvertere tanker og ideer til et yderst indbydende produkt, som fra første dag har skabt opmærksomhed og genereret lejere til Flex Office Stavtrup.

Morten Hytting