Om Himmelblaa

Et markedsføringsbureau i Viby J, tæt på Aarhus

Hvad er god markedsføring? Det er selvfølgelig en indsats, som skaber resultater! 

Netop resultaterne, driver værket i Himmelblaa Kommunikation, når vi rådgiver jer om, hvordan I får mest muligt ud af jeres markedsføringsbudget. Hos os er jeres markedsføring i gode hænder, når vi vurderer hvilke kanaler, budskaber, målgrupper og designs, der skaber de bedst mulige resultater.

Har du en god ide, eller vil du høre vores ideer?

Vi puster liv i store ideer og styrer dem sikkert i havn, så I har ro i maven, imens jeres nye hjemmeside, grafiske design eller annoncering er undervejs.

Vores arbejde er præget af transparens, fleksibilitet og professionalisme, fordi kun sådan kan vi opretholde et tillidsfuldt samarbejde med vores kunder. Intet er overladt til tilfældighederne, når vi laver en komplet markedsføringsstrategi for jeres virksomhed og eksekverer den komplette strategi eller dele af den.

Ejet af Gösta Jørgensen

Himmelblaa Kommunikation blev grundlagt i 1997 og ejes af Gösta Jørgensen, som har over 20 års erfaring med grafisk design, opsætning af hjemmesider og teknisk SEO.

Med en baggrund som grafisk designer formår Gösta at præsentere alle typer af virksomheder på en æstetisk og professionel måde med et unikt og gennemført grafisk design. Vi arbejder resultatorienteret og ikke mindst datadrevet med jeres markedsføring, så I kan få mest muligt ud af jeres markedsføringsbudget.

Vores placering i Viby J, lige udenfor Aarhus, gør, at du ikke skal sætte tid af til at lede efter en P-plads, når du vil besøge os.

Vi glæder os til at høre om dit projekt!

Få 30 min. gratis sparring

Er du interesseret i at få 30 min. uforpligtende sparring om jeres markedsføring, eller har du brug for at få et uforpligtende tilbud?

[email protected]
30 55 99 70