fbpx
Case

Emailpro

Camilla er e-mail marketing specialist og ejer af virksomheden Emailpro. I Emailpro hjælper hun virksomheder med at opbygge og etablere e-mail marketing til mange forskellige virksomheder. På hjemmesiden havde Camilla brug for, på en overskuelig måde, at demonstrere sin store erfaring med mange forskelligartede virksomheder samt hendes ekspertise og certificeringer inden for et stor antal systemer. Foruden en præsentationsside af Camilla og et overblik over hendes ydelser, så indeholder hjemmesiden desuden en blog, hvor hun demonstrerer sin ekspertise indenfor e-mail marketing. Under ”Køb kurser” finder du en shop, hvor Camilla både sælger workshops og onlinekurser til sine kunder, imens konsulenttimer købes direkte igennem Camilla.

Køb kurser i shoppen

I shoppen sælger Camilla både workshops og online kurser til sine kunder, både som mersalg til eksisterende kunder og som enkeltstående salg.

Bliv klogere på Bloggen

På bloggen demonstrerer Camilla sin ekspertise indenfor e-mail marketing med blogindlæg om alt fra salgsstrategi til e-mail automation og lead generering.

Vis hvad du kan med cases

Gennem forskellige cases viser Camilla, med en kombination af strategi og resultater, hvordan hun har skabt værdi hos forskelligartede virksomheder.
Hjemmeside til Emailpro